Dønna Innebandyklubb

Dønna Innebandyklubb kan du finne i Dønna hallen. De ønsker nye medlemmer til både dame- og herre-lag. Les mer her...

Dønna Innebandyklubb holder hus i Dønna hallen og har både dame og herrelag.

De kjører åpen mosjonstrening hver onsdag. Da melder du deg på via Appen som heter "Spond" og finner gruppen som heter Innebandy-mosjon. Der kan du se hvor mange som er meldt på dagens trening. De har alt av utstyr som man får låne. Du trenger bare å ha med treningsklær og innesko.

Om du ønsker å bli med på et av lagene kan du ta kontakt med:

Stine-Mette Berfjord - 959 46 198

Fakta om Dønna IBK:

Dønna IBK ble stiftet 26.06.2013.  

Innebandy har blitt spilt på Dønna i mange år selv om klubben er ung. De første årene spilte de innebandy i gamle gymsal to ganger i uka hele året. Da Dønnahallen ble ferdig i desember 2012 stiftet de Dønna IL innebandy. De satte i gang med treninger for barn og ungdom i tillegg til mosjonstreninger for både damer og herrer.  Etter hvert ønsket de å styre alt selv uten noen innblanding fra andre. Dermed ble Dønna IBK stiftet 26.06.2013. Samtidig meldte de på et herrelag 2. divisjon avdeling Helgeland/Salten. I deres debutsesong skal de spille mot følgende lag: Bodø 2, Brønnøy 2, Sørfold, Hamarøy, Sandnessjøen og Mosjøen. 

Med hjelp fra sponsorer og støtteordninger har de fått finansiert mye utstyr: innebandyvant, mål, køller, baller, måltavler, keepersett, vester, medisinbag, kurs, hjemmeside, draktsett osv.

2024 © Dønna frivilligsentral